2ο Ετήσιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Φιλίας & Συνεργασίας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011, με εξαιρετική επιτυχία, το 2ο Ετήσιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Φιλίας & Συνεργασίας που συνδιοργανώνουν ο Αθλητικός Πολιτιστικός Ομιλος ΄΄ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ΄΄  Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και η Ενωση Ποντιακών Αθλητικών Συλλόγων Κύπρου.

Το Τουρνουά διεξήχθηκε στο γήπεδο Μουττάλου και το παρακολούθησε πλήθος θεατών.

Ελαβαν μέρος οι ομάδες ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Αγίου Δομετίου, ΣΠΑΡΤΑ Λάρνακας, Α.Π.Ο.Ελληνοποντίων Πάφου και ΑΕΤΟΣ Πάφου.

Τους διαγωνιζόμενους και τους θεατές χαιρέτησαν, σε τελετή που προηγήθηκε, ο πρόεδρος της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Ανδρέας Προδρόμου, εκ μέρους της Ενωσης Ποντιακών Συλλόγων ο Σπύρος Ματσουκάτοβ και ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ Πάφου κ. Στέλιος Λεριός.

Πρωταθλήτρια του Τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας η οποία στον τελικό επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης Αγίου Δομετίου.

Το τελικό παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Πάφου κ. Σάββας Βέργας ο οποίος έκανε και τη απονομή των επάθλων και συνεχάρη τους διοργανωτές για τη πρωτοβουλία τους η οποία προάγει το υγιή αθλητισμό και το πνεύμα της συνεργασίας.

Επαθλα απονεμήθηκαν στη πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια καθώς και στις ομάδες που συμμετείχαν. Επαθλο πρώτου σκόρερ απονεμήθηκε στον Αλέξ Τομπουλίδη , της Χρυσομηλιάς που σημείωσε 4 τέρματα.

Επαθλα απονεμήθηκαν επίσης στους Παρασκευά Χριστοφόρου, Δήμο Ψαρά, Πρόδρομο Προδρόμου, Ρολάνδο Γκιουρτζίδη και Αρικ Ταταρίδη που πρόσφεραν πρόθυμα και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ως διαιτητές του Τουρνουά και προς τους οποίους εκφράζονται θερμές ευχαριστίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οι διοργανωτές εκφράζουν στον Δήμαρχο Πάφου κ. Σάββα Βέργα για τη παρουσία του και τη στήριξη που παρείχε στη διοργάνωση του Τουρνουά καθώς και στους πολυπληθείς φίλαθλους που παρευρέθηκαν.

Φωτογραφίες Τουρνουά