ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2-5

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2-5   10-11-2012
 
Απίστευτη εξέλιξη – αρνητική – είχε το παιχνίδι της Ομάδας μας εναντίον του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στο Μούτταλο. Η Ομάδα μας ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της. Είχε πλήρη έλεγχο του χώρου του κέντρου και με τον αρχηγό Γιάννη Μιρίδη σε καλή μέρα, ο οποίος μοίραζε το παιχνίδι, κυρίως από τα αριστερά με τον Νταβίντ, δημιούργησε 5 ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Στα μετόπισθεν η παρουσία του Τάσου απέτρεπε τα όποια αρνητικά. Ενώ φαινόταν ότι η ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ θα πετύχαινε κάποιο γκολ, μετά από μια κόντρα στην περιοχή μας, αντίπαλος επιθετικός κατάφερε να πετύχει το 0-1 για τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΟ 30’. Με το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για την Ομάδα μας. Χωρίς ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα απανωτά λάθη που έγιναν στην άμυνα μας και να πάρει το σκορ στο 0-4. Η Ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε σε 1-4, αλλά ακόμα ένα λάθος έφερε το 1-5 και στη συνέχεια το μόνο που καταφέραμε, παρά τις πολλές και πάλι ευκαιρίες, ήταν να μειώσουμε σε 2-5.

Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας στην άμυνα, τα οποία κάναμε μαζεμένα όσα έχουμε κάνει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης για μια ακόμη φορά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας.

Εξαιρετική η διαιτησία του Αχμέτ Αλή ο οποίος έδειξε χαρακτήρα και ήταν ακριβοδίκαιος στις αποφάσεις του και παρά την πικρία για το σκορ οφείλουμε να δώσουμε σε αυτόν και τους βοηθούς του τα συγχαρητήρια μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

Επόμενο παιχνίδι μας την Κυριακή 18-11-2012 στην Γιόλου με τον πρωτοπόρο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Δύσκολο παιχνίδι αλλά όπως πάντα στόχος μας είναι η καλή εμφάνιση και η Νίκη.