ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ – Α.Ε. ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ 0-3

Απρόσμενη και αδικαιολόγητη ήττα-συντριβή δέχτηκε η Ομάδα μας στην έδρα της από την Α.Ε. Γεροσκήπου. Αγνώριστη για 90΄ η Ομάδα μας δεν δικαιολόγησε ποτέ την παρουσία της στον αγώνα και απογοήτευσε τους 200 περίπου θεατές που ήρθαν στο γήπεδο. Χωρίς αρχή και τέλος μοιραία δέχτηκε την ήττα σε μια χρονική στιγμή που όλα πήγαιναν καλά και το κλίμα ήταν θετικό μετά και την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα.

Στο 1ο ημίχρονο η ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ προσπάθησε να κάνει κάτι καλό, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, η μια με τον Νταβίντ του οποίου το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας και με τον Τάσο του οποίου η κεφαλιά δεν κατέληξε γκολ χάρη σε μια εκπληκτική επέμβαση. Σαν να μην έφταναν αυτά, στο 40΄ σε μια ολιγωρία της άμυνας έγινε το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα συνέχισαν να είναι τα ίδια, η Ομάδα μας ασύνδετη, είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε κυρίως με ατομικές προσπάθειες των παικτών μας να ισοφαρίσει αλλά έλειπε η ψυχραιμία και η καλή ψυχολογία. Στο 60΄ ήρθε η δεύτερη ψυχρολουσία με γκολ το οποίο προήλθε από απευθείας φάουλ και με το οποίο έγινε το 0-2. Η συνέχεια ήταν η ίδια, η Ομάδα μας να προσπαθεί με τον ίδιο τρόπο να πετύχει κάτι καλό. Στο 75΄σε καθαρή παράβαση πάνω στον Τάσο ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων. Η προσπάθεια για μείωση του σκορ συνεχίστηκε χωρίς όμως να δημιουργούνται σοβαρές προϋποθέσεις αφού η ΑΕΓ ενίσχυσε την αμυντική της γραμμή και οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό στο τέλειωμα των φάσεων. Έτσι στο 93΄ η ΑΕΓ σε μια αντεπίθεση έκανε το τελικό 0-3.

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους, όμως η Ομάδα πρέπει να προχωρήσει αφού την επόμενη Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι στον Μούτταλο με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ, όπου στόχος μας είναι να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και την νίκη.