ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ – ΑΜΠΕΛΙΤΗΣ 2-0

Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από πάρα πολύ καιρό για την Ομάδα της ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ. Παίζοντας στην έδρα μας με την ομάδα του ΑΜΠΕΛΙΤΗ η Ομάδα μας αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του αγώνα να επικρατήσει με 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομάδα μας επικράτησε κατά κράτος. Οι ποδοσφαιριστές πεισμωμένοι από τις προηγούμενες αποτυχίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Για μια ακόμη φορά φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες με την διαφορά ότι αυτή τη φορά καταφέραμε να σκοράρουμε και να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη. Με κορυφαίους τους Σόουζα, Αλέξανδρο Τσοποτζίδη και Γιάννη Μοιρίδη αλλά και τους Διονύση και Τάσο στο κέντρο της άμυνας η Ομάδα μας δεν άφησε τον αντίπαλο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Το τέρμα ήρθε στο 33’ με τον Σόουζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα μέχρι το 70’ δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες με τους Βάντσικ, Τσοποτζίδη και Αναστάση. Στην συνέχεια ο ΑΜΠΕΛΙΤΗΣ προσπάθησε να πιέσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ομάδα μας κράτησε την μπάλα και στο 90’ κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Θέμου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιάννης Μοιρίδης ο οποίος σημείωσε το τελικό 2-0.