ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Α.Σ. ΜΑΝΤΡΙΑ – ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ

Διεξήχθη την Κυριακή 30-12-2012, στα πλαίσια των Εγκαινίων του νέου χορτοφυτευμένου γηπέδου της νεοσύστατης Ομάδας Α.Σ. Μαντριών, φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Μαντριών και της ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ. Ο αγώνας είχε περισσότερο πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω του ότι επρόκειτο για το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο.

Στον αγώνα παρέστησαν πολλά μέλη από τα Δ.Σ. των δύο Σωματείων καθώς και πολλοί παράγοντες της ΠΟΑΣΠ, ο Κοινοτάρχης Μαντριών, και πέραν των 150 φιλάθλων. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τα δύο σωματεία αντάλλαξαν αναμνηστικά λάβαρα και οι Πρόεδροι ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά για τις γιορτές και αντάλλαξαν ευχές για την πορεία των ομάδων τους στα πρωταθλήματα της ΠΟΑΣΠ.

Το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο των Μαντριών διεύθυνε με μεγάλη επιτυχία από το κέντρο του γηπέδου ο Γραμματέας της ΠΟΑΣΠ Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος απέδειξε ότι με την ευθυκρισία, την αποφασιστικότητα αλλά κυρίως με την φυσική κατάσταση που τον διακρίνει, δίκαια συγκαταλέγεται στην ελίτ των Διαιτητών της ΟΥΕΦΑ !!!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-1 υπέρ της ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ η οποία καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές. Το τελικό αποτέλεσμα 1-7 υπέρ της ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ κρίνεται δίκαιο αλλά είναι το τελευταίο που απασχολούσε τους φιλάθλους και τους παίκτες των δύο ομάδων οι οποίοι απολάμβαναν το νέο υπέροχο γήπεδο των Μαντριών. Ξεχώρισαν πάντως με την απόδοση τους ο γιατρός της ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ Σπύρος Ματσουκάτωφ στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς και ο Αμβρόσιος Προδρόμου ο οποίος με την πρώτη επαφή του με την μπάλα στο 75΄ σκόραρε για την ομάδα του, παρά τα 40 του χρόνια. Και οι δύο απέδειξαν ότι αδικούνται κατάφωρα από τον προπονητή τους ο οποίος δεν τους χρησιμοποιεί στους επίσημους αγώνες της Ομάδας τους!!!

Το παιχνίδι είχε και τρίτο ημίχρονο αφού ο αγώνας συνεχίστηκε μετά πολλού φαγητού και ποτού στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας Μαντριών.

Πληροφορίες που φέρουν την κοινότητα Μαντριών να κινούνται νομικά εναντίον του διαιτητή Π. Προδρόμου για καθίζηση του εδάφους στο κέντρο του γηπέδου δεν επιβεβαιώθηκαν!

Ευχαριστούμε το Σωματείο των Μαντριών για την φιλοξενία και την τιμή που μας έκαναν και τους ευχόμαστε ολόψυχα όπως το μέλλον φέρει μόνο επιτυχίες στην Ομάδα τους και όπως ανέλθουν στην Α΄ κατηγορία της ΠΟΑΣΠ.