Φιλανθρωπικός Αγώνας υπέρ Καραϊσκακείου Ιδρύματος

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκε τη Κυριακή 8 Μαΐου 2011 , στο γήπεδο Μουττάλου στη Πάφο , η φιλανθρωπική ποδοσφαιρική συνάντηση υπέρ του Καραισκάκειου Ιδρύματος που διοργάνωσαν από κοινού ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Αετός Πάφου , σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Φίλοι του Καραισκάκειου Ιδρύματος..

Η φιλανθρωπική ποδοσφαιρική συνάντηση διεξήχθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της διεξαγωγής τέτοιων συναντήσεων σε παγκύπρια βάση με σκοπό τη ευαισθητοποίηση του κοινού και τη οικονομική ενίσχυση του Καραισκάκειου Ιδρύματος..

Τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους παρευρισκόμενους χαιρέτησαν ο πρόεδρος του συνδέσμου Φίλοι του Καραισκάκειου Ιδρύματος κ. Αγαθοκλής Χριστοφίδης καθώς και οι πρόεδροι των δύο σωματείων Ανδρέας Προδρόμου (Χρυσομηλιά) και Σπύρος Ματσουκάτοβ (Αετός).

Μετά το πέρας του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές. Οι διοργανωτές επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους διαιτητές Παρασκευά Χριστοφόρου, Τάκη Λεωνίδα και Πρόδρομο Προδρόμου για τη πρόθυμη και αφιλοκερδή τους συμβολή στη διεξαγωγή του αγώνα .

Ιδιαίτερες επίσης ευχαριστίες εκφράζουν στον Δήμαρχο Πάφου κ. Σάββα Βέργα για τη βοήθεια του.