Το Κ.Σ. τίμησε πέντε συγχωριανούς μας στις 17/12/15

DSC 07421

23 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με μια πολύ σεμνή και συνάμα πετυχεμένη εκδήλωση , το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας τίμησε τη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 , στη αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου στη Λεμεσό, πέντε άξια τέκνα της κοινότητας, που με τη δραστηριότητα τους τίμησαν και τιμούν το όνομα της γενέτειρας τους.

Για το έργο τους τιμήθηκαν ο μ. Αντώνης Ιωήλ και οι : Μιχάλης Κυθραιώτης , Ανδρέας Τρυπηνιώτης , Αγγελική Τρυπηνιώτη και ο Σοφοκλής Σάββα .

Για το έργο των τιμωμένων και τη σημασία ανάλογων εδηλώσεων μίλησε εκτενώς ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Αγίου Αμβροσίου κ. Σάββας Ξιούρης, ο οποίος απένειμε και τις τιμητικές διακρίσεις στους τιμώμενους . Για τον αείμνηστο Αντώνη Ιωήλ παρέλαβε ο υιός του Λάκης. Αντιφώνηση εκ μέρους των τιμωμένων έγινε από τον Σοφοκλή Σάββα ο οποίος ευχαρίστησε το Κ.Σ. για τη πρωτοβουλία και τόνισε τη ιδιαίτερη σημασία που έχει γι`αυτούς να τιμούνται από τη γενέτειρα τους.

Η εκδήλωση , την οποία παρουσίαζε η Αντρη Χατζησάββα-Παπαθεοδούλου, ολοκληρώθηκε με σύντομο πρόγραμμα στο οποίο αναγνώσθηκαν αποσπάσματα από ποίηση των Αγιαμβροσιτών ποιητών Γεώργιου Χατζηκυριάκου και Σάββα Χατζηιωήλ. Συμμετείχε επίσης η μικρή Αντζελίνα Σοφία Καμαράτου με τραγούδι Τη επιμέλεια των διαφανειών είχε η Γιώτα Κούτουλα και τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης ο Ανδρέας Προδρόμου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους με εδέσματα που έφτιαξαν Αηγροσίτισσες νοικοκυρές.

Το Κ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και όσους παρευρέθηκαν. Ιδιαίτερες ευγνώμονες ευχαριστίες στη Τράπεζα Κύπρου για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις.

ΕΚ ΤΟΥ Κ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ