Το Κ. Σ. Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας τίμησε άξια τέκνα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

28 Δεκεμβρίου 2012

Με μια άκρως πετυχεμένη εκδήλωση , το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας τίμησε τη Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 , στο Σκαλί Αγλαντζιάς, πέντε άξια τέκνα της κοινότητας που με τη δραστηριότητα τους τίμησαν και τιμούν το όνομα της γενέτειρας τους.

Για το έργο τους τιμήθηκαν οι : Μιχάλης Φωτίου δικαστής Ανωτάτου Δικαστηρίου,Μιχάλης Παπαγεωργίου αρχηγός Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου,Αντώνης Κάκας καθηγητής,πρώην αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Κύπρου,Μιχάλης Κάκας ιατρός,διευθυντής χειρουργικής κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.Μεταθανάτια τιμήθηκε επίσης ο φλογερός αγωνιστής για τα Δίκαια των Ελλήνων Κυπρίων αείμνηστος Κυριάκος Χριστοδούλου.

Στη υπερπλήρη αίθουσα στο Σκαλί , μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών τους ο μητροπολίτης Κερύνειας κ.κ.Χρυσόστομος , ο βουλευτής Κερύνειας κ.Σοφοκλής Φυττής, ο πρώην βουλευτής κ.Ανδρέας Αγγελίδης, εκπρόσωποι των Δήμων της επαρχίας Κερύνειας εκπρόσωπος του Δήμου Αγλαντζιάς, ο κοινοτάρχης Χάρτζιας, εκπρόσωποι των σωματείων του Αγίου Αμβροσίου , Κ.Ν.Προμηθέας, Ελεύθερος Αγιος Αμβρόσιος και Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά.

Για το έργο των τιμωμένων και τη σημασία ανάλογων εδηλώσεων μίλησε εκτενώς ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Αγίου Αμβροσίου κ. Σάββας Ξιούρης, ο οποίος απένειμε και τις τιμητικές διακρίσεις στους τιμώμενους . Για τον αείμνηστο Κυριάκο Χριστοδούλου παρέλαβε ο αδελφός του Χριστάκης. Στις αντιφωνήσεις τους οι τιμηθέντες ευχαρίστησαν το Κ.Σ. για τη πρωτοβουλία και τόνισαν τη ιδιαίτερη σημασία που έχει γι`αυτούς να τιμούνται από τη γενέτειρα τους.

Η εκδήλωση , την οποία παρουσίαζε η γνωστή παρουσιάστρια , με καταγωγή από τον Αγιο Αμβρόσιο, Σταυριανή Κωνσταντίνου, έκλεισε με σύντομο μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι Ανδρέας Ππίλλος στο τραγούδι και Χρίστος Βρακάς στη κιθάρα.Τη επιμέλεια των διαφανειών είχε ο Χρίστος Παπαγεωργίου και τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης ο Ανδρέας Προδρόμου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους με εδέσματα που έφτιαξαν Αηγροσίτισσες νοικοκυρές.

Το Κ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και όσους παρευρέθηκαν. Ιδιαίτερες ευγνώμονες ευχαριστίες στον Δήμο Αγλαντζιάς για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις.


ΕΚ ΤΟΥ Κ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ