Το Δ.Σ. δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές μας

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας δεξιώθηκε τη περασμένη Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 τους ποδοσφαιριστές και τη τεχνική ηγεσία της ομάδας με τη ευκαιρία της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της ΠΟΑΣ Πάφου για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14. Στη δεξίωση που έγινε σε ταβέρνα στα Μανδριά παρευρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι του Δ.Σ. ο νομικός σύμβουλος του Ομίλου κ. Σάββας Ζανούππας καθώς και φίλοι και εκτιμητές του έργου του σωματείου.

Απευθυνόμενος τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στη τεχνική ηγεσία ο πρόεδρος του Ομίλου Ανδρέας Προδρόμου ευχαρίστησε όλους προσωπικά για τη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ`όλη τη διάρκεια της χρονιάς με ανιδιοτέλεια, φιλότιμο και αγωνιστικότητα ξεπερνώντας όλες τις αντιξοότητες που συνάντησαν και πετυχαίνοντας τον βασικό στόχο της ομάδας, όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα, που ήταν η διατήρηση στη πρώτη κατηγορία.

Παράλληλα τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες η ομάδα θα συνεχίσει και στη νέα χρονιά με περισσότερη δυναμική βασισμένη στη αγάπη και αφοσίωση των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας και του διοικητικού συμβουλίου με στόχο πάντοτε να ακούεται η φωνή του Αγίου Αμβροσίου και της Κερύνειας.

Σε ψηφοφορία εξάλλου που έγινε μεταξύ των ποδοσφαιριστών αυτοί επέλεξαν ομόφωνα ως πολυτιμότερο παίκτη της περιόδου τον ConstantinVisa. Το Δ.Σ. θα τιμήσει σε κατοπινό στάδιο τον ποδοσφαιριστή.

Εκ του Δ.Σ.
Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά
Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας