Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ Καραβά

 

Ο Παναμβροσιακός Αθλητικός Πολιτιστικός Ομιλος “Χρυσομηλιά “ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας συγχαίρει θερμά τη πετοσφαιρική ομάδα ανδρών της Αθλητικής Ενωσης Καραβά “Λάμπουσα“για τη σπουδαία επιτυχία της να προκριθεί στον τελικό κυπέλου με αντίπαλο ένα άλλο μεγάλο προσφυγικό σωματείο , τη Ανόρθωση Αμμοχώστου και εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία.

 

Η ίδια η ύπαρξη των προσφυγικών μας σωματείων τονίζει τη αποφασιστικότητα μας , ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες συναντούμε στο δρόμο μας, να κρατηθούμε γερά στις ρίζες μας και να διατηρήσουμε άρρηκτο το δεσμό των νέων γενιών με τη παράδοση των αγαπημένων τόπων μας.

Αλλά πολύ περισσότερο η επιτυχία να έχουν τα σωματεία μας τέτοιες διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο , φανερώνει το ασίγαστο πάθος και τη άσβεστη φλόγα των ανθρώπων που τα στελεχώνουν να συνεχίσουν όλο και πιο δυναμικά τον αγώνα , συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στη προσπάθεια για τελική δικαίωση των πόθων και των οραμάτων του λαού μας.

Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του σωματείου μας , όλους τους συγχωριανούς μας καθώς επίσης και όλους τους Κερυνειώτες να παρευρεθουν στο μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 23 Απριλίου 2010 , στις 8 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο“Σπύρος Κυπριανού“ στη Λεμεσό και να συμπαρασταθούν θερμά στη προσπάθεια της ομάδας της επαρχίας μας να κατακτήσει το τρόπαιο , κάνοντας μας όλους περήφανους.