Σε κλίμα συγκίνησης η αιμοδοσία εις μνήμη Αντώνη Πεντάρη

18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μνήμη Αντώνη Πεντάρη – Αιμοδοσία

Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε , τη Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013, αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου Αντώνη Πεντάρη , τέως Εφόρου Πολιτιστικών του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του.

Η αιμοδοσία έγινε στο Κέντρο Υγείας Κοφίνου και σ`αυτή προσήλθαν αρκετά μέλη και φίλοι του Ομίλου καθώς και μέλη της οικογένειας του α. Α.Πεντάρη. Σε σύντομη τελετή που έγινε κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Ανδρέας Προδρόμου αναφέρθηκε στη ζωή και προσφορά του α. Αντώνη Πεντάρη τονίζοντας ιδιαίτερα το ήθος του.

Η αιμοδοσία εντασσόταν στα πλαίσια σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Ομιλος για να τιμηθεί η μνήμη του α. Α.Πεντάρη.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες που πρόσφεραν με τον αλτρουιστικό αυτό τρόπο βοήθεια σε συνανθρώπους μας.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε ευγνώμονες ευχαριστίες στο Κέντρο Υγείας Κοφίνου και στη Μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για τη στήριξη και βοήθεια τους.