Σε κλίμα βαθύτατου πένθους η κηδεία του Αντώνη Πεντάρη

Σε κλίμα βαθύτατου πένθους και στη παρουσία πλήθους φίλων και εκτιμητών της προσφοράς του, τελέστηκε τη Δευτέρα 13.02.2012 από τον Ι.Ν.Αγίας Σοφίας στον Στρόβολο, η κηδεία του Αντώνη Πεντάρη, Αντιστασιακού, πρώην αστυνομικού,  μέλους του Δ.Σ. και Εφόρου Πολιτιστικών του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά επικήδειο εκφώνησε ο πρόεδρος του σωματείου Ανδρέας Προδρόμου (δημοσιεύεται σε άλλη στήλη).

Λίγα λόγια αποχαιρετισμού απηύθυνε και ο πρόεδρος του Φιλοαστυνομικού συνδέσμου Κύπρου Νεόφυτος Παπαμιλτιάδους ενώ μαζί με τον  πρόεδρο του Φιλοαστυνομικού συνδέσμου Κοφίνου Πανίκο Χαπέσιη απέδωσαν τις υπέρτατες τιμές καταθέτοντας συμβολικά στο φέρετρο κόκκινο τριαντάφυλλο και κλαδί ελιάς.

Στεφάνια κατέθεσαν οι : η οικογένεια του θανόντος , η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, ο Αρχηγός Αστυνομίας, το Κοινοτικό Συμβούλιο του Αγίου Αμβροσίου, το ΑΚΕΛ Αγίου Αμβροσίου , ο Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου, το σωματείο Ελεύθερος Αγιος Αμβρόσιος, η  ΣΠΕ Αγίου Αμβροσίου και ο Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος Κύπρου καθώς και πολλλοί φίλοι και συγγενείς.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του μ.Αντώνη Πεντάρη γίνονται εισφορές στη μνήμη του υπέρ του ΑΠΟ Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου καθώς και του συνδέσμου “Κάνε μια ευχή“.

Το Δ.Σ. του ΑΠΟ Χρυσομηλιά εκφράζει ακόμα μια φορά στη οικογένεια του μ. Αντώνη τα θερμά συλληπητήρια του και τον βαθύτατο συγκλονισμό του για τον πρόωρο χαμό του.