ΠΩΜΟΣ – ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ 2 – 0

ΠΩΜΟΣ – ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ 2 – 0

Ακόμα μια ήττα, η τέταρτη στη σειρά, δέχθηκε η Ομάδα μας. Αυτή τη φορά από την ομάδα του Πωμού με 2-0 και τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα για την ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ. Η Ομάδα μας αν και για μια ακόμα φορά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες αλλά και πάλι, για μια ακόμη φορά, πλήρωσε την φετινή της αδυναμία να τελειώνει τις φάσεις. Αισθητή η απουσία του Σόουζα ο οποίος λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά το γκολ ήρθε για την ομάδα του Πωμού, κάτι το οποίο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σενάριο, προσπάθεια, καλές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Αντιθέτως η αντίπαλη ομάδα σε μια από τις αντεπιθέσεις της κατάφερε να κερδίσει πέναλτι και το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ, κάτι το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η νέα ήττα έφερε την απογοήτευση αλλά από την άλλη υπάρχει αισιοδοξία ότι η Ομάδα μας θα μπορέσει να ανακάμψει αφού με εξαίρεση το παιχνίδι με την Άρμου, η ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, αλλά πληρώνει την επιθετική δυστοκία της.

Συγχαρητήρια στους φίλους της Ομάδας του Πωμού. Καλή η διαιτησία αλλά με κάποια λάθη από τον ένα εκ των βοηθών. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πωμού και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.