Προσκλητήριο Αλυλεγγύης

Προσφυγικό Αθλητικό Συναπάντημα
Αγίου Αμβροσίου-Χάρτζιας
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας,

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός `Ομιλος Χρυσομηλιά , σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Δικέφαλος Χάρτζιας διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Λατσιών, Αθλητικό Συναπάντημα των δύο γειτονικών προσφυγοποιημένων κοινοτήτων υπό τον τίτλο Προσκλητήριο Αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λατσιών κ. Παναγιώτη Κυπριανού , θα γίνει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ποδοσφαιρικών ομάδων των δύο σωματείων.

Θα προηγηθεί φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των δύο κοινοτήτων. Όσοι συγχωριανοί μας ενδιαφέρονται να αγωνιστούν με την ομάδα των παλαιμάχων παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με τους Αμβρόσιο Προδρόμου (τηλ.99921709) και Βασίλη Χαπέσιη (τηλ.99264933).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει ειδικό συνεργείο στο χώρο για συλλογή τροφίμων . Τα τρόφιμα (ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες κλπ) θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες μέσω του Δήμου Λατσιών.

Απευθύνουμε θερμή έκκληση όπως παρευρεθείτε όλοι για να περάσουμε μαζί ένα ευχάριστο πρωινό και ταυτόχρονα να προσφέρουμε ότι μπορούμε στις δύσκολες στιγμές που περνούν πολλοί συνάνθρωποι μας.    

Η εκδήλωση στηρίζεται από τα Κοινοτικά Συμβούλια Αγίου Αμβροσίου και Χάρτζιας.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗN ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

Εκ του Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ