Προβληματισμός για τη γυναικεία ομάδα

Προβληματισμός επικρατεί στο προπονητικό τιμ και στη διοίκηση του σωματείου μας για τις εμφανίσεις της γυναικέιας μας ομάδας δύο βδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Στα δύο τελευταία φιλικά τα οποία έγιναν υπό την καθοδήγηση του υπηρεσιακού προπονητή Βασίλη Χαπέσιη  η ομαδα μας παρουσιάστηκε ελαφρώς βελτιωμένη αλλά παρόλα τούτα δεν πέτυχε κάποια νίκη και το πιο σημαντικό δεν πέτυχε ούτε γκολ.

Στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη Λήδρα έμεινε στο άγονο 0-0, υπήρξε κάποια βελτίωση στην απόδοση απέναντι σε μια ομάδα η οποία αγωνίστηκε με όλο το έμψυχο της υλικό.

Στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τη Πάφια η ομάδα μας παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις και φυσιολογικά έχασε με σκορ 3-0.

Αυτό που απομένει τώρα είναι μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα έτσι που η ομάδα μας η οποία διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο έμψυχο υλικό να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να ανατρέψει την άσχημη εικόνα που παρουσίασε στα μέχρι τώρα φιλικά