ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ 2- 1

Εντελώς άδικη και πλασματική ήττα η οποία σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα, δέκτηκε η Ομάδα μας στον αγώνα με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στη Γιούλου. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά του αγώνα, η Ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο επιβάλλοντας από την αρχή του παιχνιδιού τον ρυθμό της. Παρά την αρχική βροχή η οποία κατέστησε το γήπεδο δύσκολο για τους παίκτες, η ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ είχε την συνεχή κατοχή της μπάλας και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Αναστάση και Νταβίντ για να φτάσει στο τέρμα, κάτι το οποίο συνέβηκε στο 37΄, από μπαλιά του Νταβίντ και γκολ από τον πρώτο μας σκόρερ Αναστάση. Η διαιτησία όμως είχε άλλα σχέδια. Αφού από τα πρώτα λεπτά ανεχόταν το σκληρό μέχρι και βίαιο παιχνίδι των αντιπάλων, αντί να υπάρξουν τουλάχιστον δύο κόκκινες για σκληρά φάουλ, ο διαιτητής κ. Πατσάλης μαζί με τον εκ των βοηθών του κ. Σοφοκλέους είχαν συνεχείς λάθος υποδείξεις οι οποίες είτε άφηναν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων είτε φόρτωναν τους παίκτες μας με κάρτες, είτε συνεχώς έδειναν αντίθετες υποδείξεις. Αποκορύφωμα της όλης παρωδίας ήταν η αποβολή του Παύλου στο 40΄ με δεύτερη κίτρινη για δήθεν καθυστέρηση, ενώ ο παίκτης μας περίμενε τον διαιτητή να σφυρίξει για επανέναρξη, αφού προηγουμένως έδειξε κίτρινη στον Πόλο επειδή διαμαρτυρήθηκε για δολοφονικό τάκλιν από αντίπαλο στο οποίο ο διαιτητής έδωσε αράουτ!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αμυντικές δυσκολίες ήταν εμφανείς λόγω της αποβολής του δεξιού μας μπακ. Σύντομα το 0-1 έγινε 2-1. Παρόλα αυτά η Ομάδα μας ανέλαβε και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι. Εξάλλου κορυφαίος παίκτης του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ήταν ο τερματοφύλακας του ο οποίος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να αφήσει την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ καθυστερούσαν συνεχώς το παιχνίδι με δήθεν τραυματισμούς, μόνο σε μια περίπτωση ο τερματοφύλακας έμεινε στο έδαφος για 4 λεπτά και ο διαιτητής έπαιξε 3 λεπτά καθυστέρηση…

Από την ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ κανένας δεν υστέρησε. Το παιχνίδι χάθηκε πριν ακόμα αρχίσει. Η διαιτησία σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και δεν μας άφησε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Από τους τρεις ο μόνος που διεσώθει της τραγικής κατάστασης ήταν ο κ. Αχμέτ Αλή ο οποίος ήταν σωστός στις υποδείξει του. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Η διαιτησία του παιχνιδιού θα καταγγελεθεί.