Ξεκίνημα για τη γυναικεία με όνειρα και φιλοδοξίες

Ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία της η γυναικεία ποδοσφαιρική μας ομάδα. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Λευκάρων τη Τετάρτη 5/9/2012. πριν από τη προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ο οποίος τελέστηκε από το πάτερ Χρηστομάριο.

Ο πρόεδρος του σωματείου Αντρέας Προδρόμου στην ομιλία του ευχαρίστησε το πάτερ για το χρόνο που διέθεσε, ευχαρίστησε το Δήμο Λευκάρων για τη παραχώρηση του γηπέδου και τη συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ της κοινότητας του Αγίου Αμβροσίου και του Δήμου Λευκάρων. Εκ μέρους του Δήμου παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Παύλος Παύλου ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχόμενος στην ομάδα μας να πετύχει στους στόχους της.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του σωματείου καλοσώρισε το νέο προπονητή της κύριο Μπόϊκο Δημητρώφ ο οποίος με την εμπειρία του θα προσπαθήσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα στη προσπάθεια για διάκριση. Ο κύριος Δημητρώφ από τις παλιές δόξες του Βουλγάρικου ποδοσφαίρου υπήρξε ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες στη χώρα του καθώς επίσης είχε θητεία στην Ομόνοια Λευκωσίας (85-86) και Ερμή Αραδίππου (86-87). Τόνισε ότι είναι με ιδαίτερη χαρά και περηφάνια που θα έχουμε το κύριο Δημητρώφ στην ομάδα μας.
 
Μιλώντας προς τις ποδοσφαιρίστριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ευχήθηκε όπως μέσα από τις προπονήσεις προετοιμαστούν κατάλληλα για τις υποχρεώσεις της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και μαζί με τη διοίκηση του σωματείου η οποία δηλώνει πάντοτε παρών να πετύχουν τους στόχους του σωματείου που είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θα είναι καλοδεχούμενη η οποιαδήποτε διάκριση.