ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ – ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ 1- 1

Με ισοπαλία προχώρησε η Ομάδα μας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Β΄ Γύρου. Σε παιχνίδι που έγινε στην Τάλα η Ομάδα μας αντιμετώπισε τον ΜΙΛΤΙΑΔΗ με τον οποίο εξήλθαμε ισόπαλοι 1- 1. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες αφού παιζόταν η 4η θέση στη βαθμολογία αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν με 20 βαθμούς.

Το παιχνίδι στα πρώτα 10 λεπτά ήταν μέτριο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 10΄ ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ κέρδισε πέναλτι που πολύ σωστά καταλόγισε ο επόπτης κ. Κ. Οικονόμου και σφύριξε ο διαιτητής κ. Ο. Ζαχαρίου. Το πέναλτι έγινε γκολ αλλά ο διαιτητής διέταξε – σωστά – επανάληψη λόγω του ότι εισήλθαν αντίπαλοι παίκτες στην περιοχή. Στην επανεκτέλεση η μπάλα έφυγε άουτ. Από το σημείο αυτό και μετά η Ομάδα μας ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία του αγώνα. Στο 17΄ χάθηκε εξαιρετική ευκαιρία με τον Νταβίντ ο οποίος μετά από μπαλιά του Αναστάση δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ευκαιρίες χάθηκαν και στο 30΄ με τον Αναστάση, στο 34΄με τον Θέμο και στο 45΄ το εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Νταβίντ κατέληξε στην συμβολή των δοκαριών. Καλή ευκαιρία χάθηκε και για την Τάλα στο 34΄.

Στο 2ο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε πραγματικά μια ομάδα. Η ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Τάσο, τον Νταβίντ και το Θέμο δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο 55΄ η υπεροχή μετατράπηκε σε τέρμα αφού ο Νταβίντ βρήκε με ωραία διαγώνια πάσα τον Παύλο ο οποίο με εξαιρετική σέντρα έδωσε την μπάλα στον Τάσο ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Το τέρμα έδωσε περισσότερη ώθηση στην ομάδα μας. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν πολλές. Δύο φορές ο Αναστάσης, δύο ο Νταβίντ, μια ο Τάσος και μια ο Βάντσικ δεν κατάφεραν να σκοτώσουν το παιχνίδι.

Επειδή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου σχεδόν πάντα επιβεβαιώνεται, στο 96΄ (!) η Τάλα στην μοναδική επίθεση που έκανε στο 2ο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει χωρίς να μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Διονύση ο οποίος μαζί με τον Αντόν δεν άφησαν να δημιουργηθούν φάσεις στη περιοχή μας. Στο κέντρο της άμυνας, ουσιαστικός ο Πόλο έδωσε πολλές βοήθειες στην αριστερή πλευρά ο αρχηγός Γιάννης Μοιρίδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κάλυψε το κενό του τραυματία Αλέξανδρου Τσοποτζίδη. Γενικά ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση με ένα άτυχο αποτέλεσμα. Σε όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.

Το παιχνίδι χάθηκε από τα δικά μας λάθη και την αστοχία μας. Οι παίκτες μας ήταν όλοι εξαιρετικοί αλλά απλά ήταν άτυχοι και άστοχοι.

Πολύ καλός ο διαιτητής κ. Ονούφριος        Ζαχαρίου παρά την διαμαρτυρία μας για τα 6 λεπτά της καθυστέρησης. Εξαιρετικοί και οι δύο βοηθοί Κ. Οικονόμου ο οποίος ορθά καταλόγισε οφσάιντ δύο τέρματα της ομάδας μας, καθώς και ο Μ. Δημητριάδης οι οποίοι παρά την σημαντικότητα του αγώνα ήταν εξαιρετικοί.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του ΜΙΛΤΙΑΔΗ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι είναι τη Κυριακή 27-01-2013 στις 2.30 μμ. για το Κύπελλο (φάση των 16) με την Ομάδα του ΠΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑΣ, ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία. Στόχος η νίκη και η πρόκριση στους 8 αφού το Κύπελλο είναι ο στόχος μας.