Με νίκη ξεκίνησε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδοη η ανδρική ομάδα

Με νίκη 2-1 απέναντι στην Τίμη άρχισε τις υποχρεώσεις της η Ανδρική ομάδα της ‘ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ’. Η ομάδα μας αν και μπήκε στο παιχνίδι κάπως νωθρά τα πρώτα 15 λεπτά, είχε σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε σε καμιά περίπτωση από την πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα της Τίμης.

Οι παίκτες μας έδειξαν διάθεση και σοβαρότητα και έδωσαν με την απόδοση τους υποσχέσεις ότι θα διατηρήσουν το ψηλό επίπεδο που χαρακτηρίζει την ομάδα μας, ειδικά στην περσινή χρονιά.

Στο πρώτο ημίχρονο, μετά το πέρας των πρώτων 15 λεπτών η ‘ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ’, επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και φαινόταν ότι το γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου. Χάθηκαν τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή στο 45’ όπου μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντε Σόουζα και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν προ κενής εστίας!

Το δεύτερο ημίχρονο έφερε νέες ευκαιρίες και σε αυτό είχαμε την επίτευξη των δύο τερμάτων. Το πρώτο σημειώθηκε μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια στο 79’, και με ένα ασύλληπτο σουτ από 30 μέτρα δεν άφησε καμιά δυνατότητα απόκρουσης από τον τερματοφύλακα της Τίμης. Το δεύτερο γκολ προήλθε στο 87’ από την συνεχή πίεση που εξάσκησε η Ομάδα μας με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις, στην μοναδική ευκαιρία της Τίμης στο παιχνίδι και μετά από αδράνεια της άμυνας μας, έγινε το τελικό 2-1.

Παρά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε με την χρήση του Γηπέδου Μουττάλου, κάτι το οποίο αντανακλάται στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας έδειξε πολλά θετικά στοιχεία. Με την επάνοδο κάποιων παικτών που απουσίασαν αναγκαστικά λόγω καρτών και τραυματισμών η ‘ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ’ θα είναι ξανά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, καθώς επίσης και στην ομάδα της Τίμης για την σοβαρή και αθλητοπρεπή της εμφάνιση και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.