Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τους απόφοιτους της σχολικής χρονιάς 2014-2015

ell gymn emvlima


07 Ιουλίου 2015                     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Σχολική Εφορεία Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας για τους απόφοιτους της σχολικής χρονιάς 2014-2015 με καταγωγή από τον Αγιο Αμβρόσιο,τη Χάρτζια και τη Καλογραία.

Η εκδήλωση έγινε τη Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Παναγίας Ευαγγελίστριας, στη Παλλουριώτισσα και ήταν αφιερωμένη στους πρώτους απόφοιτους με τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από τη αποφοίτηση τους . Στη εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης οι άριστοι μαθητές της περιόδου 2013-14.

Τους παρευρισκόμενους , καλωσόρισε εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας , ο Γραμματέας κ. Ανδρέας Προδρόμου. Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Σ.Ε. κ. Σάββας Ξιούρης . Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης: Ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος , ο κ.Κυπριανός Λούη , Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσηςτου Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και η κ. Ανδρη Ανδρέου ,πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Κερύνειας Αντιφωνήσεις έγιναν , εκ μέρους των πρώτων αποφοίτων 1964/65 από τον Μιχάλη Χαπέσιη, εκ μέρους των αρίστων 2013-14 από τον Γιάννη Παπαθεοδούλου και εκ μέρους των φετινών αποφοίτων από τον Παναγιώτη Λαούρη.

Ακολούθησε η επίδοση τιμητικών διακρίσεων και αναμνηστικών πλακετών και δώρων σε όλους τους τιμώμενους.

Τη εκδήλωση τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους : ο βουλευτής ΔΗΣΥ Κερύνειας Μάριος Μαυρίδης, ο βουλευτής ΔΗΚΟ Κερύνειας κ. Σοφοκλής Φυττής ,ο κ. Χρίστος Χριστοφίδης , μέλος Π.Γ. της Κ.Ε. ΑΚΕΛ , οι κοινοτάρχες και τα μέλη των Κ.Σ. Αγίου Αμβροσίου, Χάρτζιας και Καλογραίας, η πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λαπήθου, ο Γραμματέας της Σχολικής Εφορείας Κερύνειας καθώς και εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων των τριών κοινοτήτων και άλλοι παράγοντες.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Αντρη Μελετίου και Βαρτάν Τοκαντλιάν. Προβλήθηκαν επίσης διαφάνειες από το Γυμνασιο Αγίου Αμβροσίου και από μνημεία και τοπία των τριών κατεχόμενων κοινοτήτων. Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση που παρέθεσε η Σχολική Εφορεία,

Η Σχολική Εφορεία ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν και όσους προσέφεραν δώρα για τα παιδιά.Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς τη εκκλησιαστκή επιτροπή του Ι.Ν.Παναγίας Ευαγγελίστριας για τη παραχώρηση της αίθουσας και τις διευκολύνσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Κ.Σ. Αγίου Αμβροσίου , Χάρτζιας και Καλογραίας.

Εκ της Σχολικής Εφορείας Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας