Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δ΄ Τακτική Γενική Συνέλευση

chry logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δ΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας η οποία έλαβε χώρα τη Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 στη Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης κατατέθηκε η λογοδοσία του απερχόμενου Δ.Σ. από τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Αντρέα Προδρόμου ενώ ακολούθως παρουσιάστηκε προς τα μέλη η οικονομική κατάσταση του Ομίλου από τον οικονομικό υπεύθυνο Δρ. Νίκο Χαπέσιη.Ακολούθησε συζήτηση για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου και υποβλήθηκαν αρκετές εισηγήσεις προς το νέο Δ.Σ.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τις αρχαιρεσίες για τη εκλογή του νέου Δ.Σ. για τη περίοδο Ιούλιος 2015 – Ιούλιος 2016. Το νέο Δ.Σ. αποτελούν τα ακόλουθα άτομα , τα οποία θα καταρτισθούν σε σώμα σε προσεχή συνεδρία:Αμβροσίου Ανδρέας, Δημητριάδου Αννα , Κιουπτσής Νίκος ,Μίλλερ Αμβρόσιος, Ναθαναήλ Χριστάκης, Πανταζής Βασίλης , Πουρίκκος Σάββας ,Προδρόμου Αμβρόσιος , Προδρόμου Ανδρέας , Χαπέσιης Βασίλης ,Χαπέσιης Νίκος , Χαπέσιης Πανίκος ,Χατζηευθυμίου Κούλα.