Με ήττα αποχαιρετούμε το 2011

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς αλλά και του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της ΠΟΑΣΠ Πάφου η ομάδα ανδρών γνώρισε τη Τρίτη της ήττα και μάλιστα για πρώτη φορά δέχτηκε περισσότερα από ένα τέρμα σε αγώνα.

Σημερινός αντίπαλος μας ήταν η πρωτοπόρος Αναγέννηση και ο αγώνας ήταν εξίσου σημαντικός και για τις δύο ομάδες τόσο βαθμολογικά αλλά και για το γόητρο αφού πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Οι καταρρακτώδεις βροχές που έπεφταν τόσο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου επηρέασαν σημαντικά την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τους έξι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι την ίδια ώρα στη περιοχή της Πάφου, διεξήχθη μόνο ο δικός μας αγώνας.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν από 3-4 ευκαιρίες για σκοράρισμα. Η Αναγέννηση πέτυχε τα δύο γκολ της, ένα σε κάθε ημίχρονο, όταν η ομάδα μας ήταν στην επίθεση, και αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ταχύτητα των επιθετικών της. Πάντως και στις δύο φάσεις που προηγηθήκαν των γκολ υπήρχε offside ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα αλλά όταν ένας αγώνας και ιδιαίτερα ντέρμπι κρίνεται από δύο λανθασμένες υποδείξεις των βοηθών τότε θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Πιστεύουμε ότι και οι δύο περιπτώσεις εμπίπτουν στα ανθρώπινα λάθη και παρά την πικρία μας δίνουμε τα συγχαρητήρια στη διαιτησία και ιδιαίτερα στο νεαρό διαιτητή Νεόφυτο Ζαχαρία, οι οποίοι μέσα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν φρόντισαν να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια βοηθούμενοι πάντα από τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες και των δύο ομάδων.

Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας οι οποίοι πάλεψαν τον αγώνα αλλά φάνηκαν άτυχοι στις δύο φάσεις των γκολ. Δεν πειράζει παιδιά, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για διάκριση.

Η ομάδα μας παρά το σημερινό αποτέλεσμα εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.