Κοπή Βασιλόπιττας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08-01-2012 η Κοπή της Βασιλόπιττας του Σωματείου μας.

Στη εκδήλωση παρευρέθηαν τόσο οι ποδοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ, όσο και  οι ποδοσφαιρίστριες της Γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ, καθώς επίσης και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Αμβροσίου, μέλη του Δ.Σ. της  ΠΟΑΣΠ , μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών  ΠΟΑΣΠ, καθώς και εκπρόσωποι της Ενωσης Αθλητικών Συλλόγων Ποντίων Κύπρου και του σωματείου ΑΕΤΟΣ  Πάφου.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε και χαιρέτησε εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος του σωματείου Ανδρέας Προδρόμου.

Η Κοπή της Βασιλόπιττας έγινε στη ταβέρνα ‘ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’ στον Μούτταλο, σε ένα εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον, αφού δόθηκε η ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες των δύο Ομάδων να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις για το άθλημα καθώς και ευχές για μια ευτυχισμένη χρονιά.

 

Ακολούθησε γεύμα το οποίο παρέθεσε το Δ.Σ. προς τους αθλητές των δύο ομάδων του σωματείου μας και στους φιλοξενούμενους και έγινε και η κλήρωση δώρων για τα μέλη των αθλητικών τμημάτων.

Με την ευκαιρία αυτή, το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ‘ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ’ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και ας είναι αυτή η χρονιά, η χρονιά της επιστροφής μας στις εστίες μας.

Φωτογραφίες κοπής βασιλόπιττας