Ιδρυση Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ανδρών

06 Οκτωβρίου 2010

 Το Δ.Σ. του ΑΠΟ “Χρυσομηλιά“ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας , με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ίδρυση και δραστηριοποίηση της ποδοσφαιρικής του ομάδας στη προσφυγική συνοικία Μουττάλλου στη Πάφο.

 Η ποδοσφαιρική ομάδα “Χρυσομηλιά“ έχει εγγραφεί στο δυναμικό της ΠΟΑΣΠ Πάφου και ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, στο πρωτάθλημα Β` κατηγορίας της ομοσπονδίας με πρώτο αντίπαλο τη ομάδα του Αμπελίτη, στο χωριό Στατός –Αγιος Φώτιος.

Η “Χρυσομηλιά“ θα χρησιμοποιεί ως προσωρινή της έδρα το στάδιο ΓΣΚ , στο κέντρο της πόλης της Πάφου μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου Μουττάλλου όπου και θα είναι η μόνιμη έδρα του σωματείου μας.

Το Δ.Σ. του ΑΠΟ “Χρυσομηλιά“ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας καλεί όλους τους πρόσφυγες που διαμένουν στη Πάφο και ιδιαίτερα τους Κερυνειώτες όπως στηρίξουν με θέρμη τη προσπάθεια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, διατηρώντας άσβεστη τη φλόγα του αγώνα για επιστροφή στα αγιασμένα χώματα του Αγίου Αμβροσίου και της Κερύνειας.