ΕΠΙΤΥΧΗΣ Ο Δ’ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 , στη Κοφίνου , η Δ` Ετήσια Χοροεσπερίδα του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου “Χρυσομηλιά“ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Η χοροεσπερίδα τελούσε υπό τη αιγίδα του Υπουργού Εμπορίου ,Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλή Συλικιώτη . Πέραν του Υπουργού , τη χοροεσπερίδα τίμησαν με τη παρουσία τους , ο Βουλευτής Κερύνειας κ. Πάμπος Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Λευκάρων κ. Σάββας Ξενοφώντος , οι κοινοτάρχες Αγίου Αμβροσίου και Χάρτζιας , εκπρόσωποι των κοινοτικών συμβουλίων Καλογραίας , Κοφίνου και Μαρωνίου, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας,εκπρόσωπος του σωματείου Ελέύθερος Αγιος Αμβρόσιος , εκπρόσωπος της Ενωσης Ποντιακών Συλλόγων Κύπρου και πολλοί φίλοι και εκτιμητές του έργου του σωματείου.

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας παρουσιάσθηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους . Το ποντιακό χορευτικό συγκρότημα “Ρωμιοσύνη“, οι λαικοί ποιητές Αρτέμης Κκαιλής , Ανδρέας Λάτσιης και Πανίκος Χαπέσιης και ο γνωστός κωμικός Κωστάκης Κωσταντίνου ενθουσίασαν το κόσμο με το πρόγραμμα τους.

Στα πλαίσια της χοροεσπερίδας τιμήθηκαν πρόσωπα και οργανισμοί για τη προσφορά τους τόσο στο σωματείο όσο και στον κυπριακό αθλητισμό.

Για τη προσφορά τους στο σωματείο τιμήθηκαν : Ο Υπουργός Εμπορίου,Ο Δήμος Λευκάρων , η εταιρεία Transbunker , η εταιρεία Α.Αμβροσίου Λτδ , ο κ. Σπύρος Γεωργίου και ο κ. Νίκος Κιουπτσής .

Για τη πολύτιμη προσφορά του στο κυπριακό αθλητισμό τιμήθηκε ο βετεράνος διαιτητής Παντελής Τοφή που κατάγεται από τον Αγιο Αμβρόσιο.

Το καθιερωθέν από φέτος Βραβείο Ηθους “Αντώνη Πεντάρη“ απονεμήθηκε στους αθλητές του σωματείου Γεωργία Νιούλικου , Αννα Πέτρου και Jose de Souza Pereira .

Μεταθανάτια τιμητική διάκριση για το ήθος και τη προσφορά του απονεμήθηκε στον αείμνηστο Αντώνη Πεντάρη , που διετέλεσε διακεκριμένο μέλος του Δ.Σ. του σωματείου.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν, στους χορηγούς και δωροθέτες καθώς και σε όσους συνέβαλαν στη επιτυχία της χοροεσπερίδας.