Επιτυχής ο Γ΄ Ετήσιος Χορός

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Γ΄ ετήσιος χορός του σωματείου μας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στο κέντρο ΠΛΑΤΑΝΟΣ στο χωριό Κάτω Δρυς. Ο χορός τελούσε υπό την αιγίδα του Αντιπροέδρου του ΚΟΑ φίλου συνεπαρχιώτη Σάββα Κοσιάρη, ο οποίος παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση μας, τονίζοντας το πόσο φορτισμένος συναισθηματικά ένιωσε που ήταν ανάμεσα σε φίλους Κερυνιώτες.

Ο πρόεδρος του σωματείου Αντρέας Προδρόμου στο δικό του χαιρετισμό αφού ευχαρίστησε το κ. Σάββα Κοσιάρη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας παρά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα του, αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που επιτελεί το Δ.Σ. του σωματείου το οποίο δουλεύει ώστε να φέρει εις πέρας το έργο του και προς το σκοπό τούτο έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα τέσσερα τμήματα, ποδοσφαιρικό γυναικών, ποδοσφαιρικό ανδρών, ακαδημία νέων και χορευτικό συγκρότημα. Τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Δ.Σ. του σωματείου αφού αυτές οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώραν σε τρεις  διαφορετικές πόλεις (Λεύκαρα, Λεμεσό και Πάφο) και κάλεσε όλους τους συγχωριανούς και συντοπίτες να μας συμπαρασταθούν προσφέροντας οιαδήποτε βοήθεια μπορούν και ευχαρίστησε όσους προσέφεραν δώρα για το λαχείο και διαφημίσεις για το περιοδικό αλλά και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του.   

Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν ο βουλευτής κ. Μάριος Μαυρίδης, ο πρώην βουλευτής κ. Κλαύδιος Μαυροχάννας, εκ μέρους του Δήμου Λευκάρων ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πολύς, ο κοινοτάρχης Καλογραίας κ. Αντρέας Γεωργίου, ο αναπληρωτής κοινοτάρχης Αγίου Αμβροσίου κ. Νίκος Χαπέσιης, ο πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ κ. Αντρέας Κακουλλής, ο πρόεδρος της ΠΟΕΛ κ. Νίκος Γιατρού, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας κ. Γιώργος Χατζηπαναγή εκ μέρους του σωματείου Ελ. Άγιος Αμβρόσιος κ. Σάββας Θεοφάνους και εκ μέρους του Κ.Ν. Προμηθέας Αγίου Αμβροσίου κ. Κούλλης Χατζηφιλίππου και η εκπρόσωπος του σωματείου ΛΕΥΚΟΘΕΑ.

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς έγινε απονομή τιμητικών πλακεττών στους χορηγούς του σωματείου    TRANSBUNKER , HUMANA,   Αντρέα Παναγή, στο Δήμο Λευκάρων για τη δωρεά παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες της γυναικείας ομάδας, στο φίλο Κλαύδιο Μαυροχάννα για τη πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά του προς το σωματείο μας, στο Πολιτιστικό Όμιλο Κοφίνου για τη προσφορά του καθώς και για τη μέχρι τώρα συνεργασία του, και στο φίλο Σάββα Κοσιάρη για την ανεκτίμητη προσφορά του προς τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Κερύνειας.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κυπριακούς  από το Π.Ο. Κοφίνου, και ελληνικούς χορούς από το σχήμα ΓΚΡΕΚΟΣ. Ακολούθησαν τσιατιστά από τους Πανίκο Χαπέσιη, Δημήτρη Τζιαμπάζης και Κωστή Ξενή οι οποίοι έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση μας αφού διαγωνίστηκαν στα ερωτικά και στα πικκαριστα. Το πρόγραμμα εμπλούτισε με τη δική του συμμετοχή ο Αντρέας Μίλλερ, μέλος του σωματείου μας παίζοντας φισαρμόνικα και το παραδοσιακό πιθκιάβλι.

Ο χορός έκλεισε με τραγούδια και χορό από τους φίλους του σωματείου οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Το σωματείο μας  ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στο χορό μας.

Για να δείτε φωτογραφίες του χορού πατήστε    εδώ