Επιτυχής η Χοροεσπερίδα στη Πάφο

28 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Πάφο, τη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα μνήμης του Πολιούχου της κοινότητας, Αγίου Αμβροσίου, η συνεστίαση του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας .

Τη συνεστίαση τίμησαν με τη παρουσία τους μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Αμβροσίου, ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Παφίτης και μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ, οι πρόεδροι των σωματείων Μιλτιάδης Τάλας και Αετός Ποντίων, εκπρόσωποι της Ενωσης Ποντιακών Συλλόγων Κύπρου καθώς και πλήθος φίλων του σωματείου. Παρόντες επίσης, η ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών που αγωνίζεται στη ΠΟΑΣΠ και στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Εφορος Δημοσίων Σχέσεων Αμβρόσιος Προδρόμου και χαιρέτησε ο Πρόεδρος Ανδρέας Προδρόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις για τη προσφορά τους στο σωματείο στους Σπύρο Ματσουκάτωβ, Αγι Καρσλίδη, Ξάνθο Ξάνθου και Παναγιώτα Προδρόμου.

Η συνεστίαση διανθίστηκε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το χορευτικό συγκρότημα του σωματείου, υπό τη καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Ξάνθου Ξάνθου, με κυπριακούς παραδοσιακούς και ελληνικούς λαικούς χορούς.Ξεχωριστό χρώμα στη εκδήλωση προσέθεσαν τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου “Κάστρο“ με τη ιδιαίτερη ερμηνεία και εκτέλεση του μουσικού προγράμματος τους.
 
Το Δ.Σ. εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που παρευρέθηκαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος καθώς κσι του Λαογραφικού Ομίλου “Κάστρο“.