Επιτυχής η εκδήλωση τησ Σχολικής Εφορείας

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ  ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

05 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Σχολική Εφορεία Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας για τους απόφοιτους της σχολικής χρονιάς 2011-2012 με καταγωγή από τον Αγιο Αμβρόσιο, τη Χάρτζια και τη Καλογραία.

Η εκδήλωση έγινε τη Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία.Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Αντώνη Πεντάρη απόφοιτου του Ελληνικού Γυμνασίου Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Τους τελειόφοιτους καθώς και τους συγγενείς τους, καλωσόρισε εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας , ο Γραμματέας κ. Ανδρέας Προδρόμου, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της Σ.Ε. κ. Σάββας Ξιούρης . Ακολούθως τους απόφοιτους χαιρέτησαν οι : Κα Σκέυη Πρωτοπαπά , Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης ως εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, ο αιδ. Σωτήρης Σάββα εκ μέρους του Μητροπολίτη Κερύνειας, ο κ. Πέτρος Πέτρου Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπάιδευσης Κερύνειας και ο κ.Σάββας Δουκανάρης εκ μέρους των παλαιών αποφοίτων. Αντιφώνηση εκ μέρους των αποφοίτων της φετινής χρονιάς, έγινε από τον Ανδρέα Δημητρίου.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των αποφοίτων και επίδοση τιμητικών πλακετών και διπλωμάτων καθώς και δώρων που προσέφεραν στη Σχολική Εφορεία φίλοι και εκτιμητές του έργου της.

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας κ. Σάββας Ξιούρης παρέδωσε,κατόπιν ομόφωνης απόφασης του σώματος,τιμητική πλακέττα στη χήρα του α.Αντώνη Πεντάρη ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για τη προσφορά του στα δρώμενα του Ελληνικού Γυμνασίου Αγίου Αμβροσίου.

Τη εκδήλωση τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους οι Βουλευτές Κερύνειας κ.κ. Σοφοκλής Φυττής και Μάριος Μαυρίδης, οι κοινοτάρχες Αγίου Αμβροσίου, Χάρτζιας και Καλογραίας , εκπρόσωποι των Σχολικών Εφορειών Κερύνειας και Καραβά καθώς και εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων. Προβλήθηκαν επίσης διαφάνειες με σκηνές από το Γυμνασιο Αγίου Αμβροσίου και από μνημεία των τριών κατεχόμενων κοινοτήτων.


Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.


Εκ της Σχολικής Εφορείας Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας