Επιτυχής η Γενική Συνέλευση του σωματείου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή της Γ΄ Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του σωματείου η οποία έλαβε χώρα τη Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 και ώρα 11.00πμ στο κέντρο ΚΑΝΤΑΡΑ στη Κοφίνου.

Πριν από την έναρξη των εργασιών της συνέλευσης τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των α. Αντώνη Πεντάρη τέως εφόρου πολιτιστικών του σωματείου των αδελφών α. Τάκη και Κυριάκου Μίλλερ και α. Ιωάννη Δημητριάδη.

Ο πρόεδρος του σωματείου Αντρέας Προδρόμου στη λογοδοσία του Δ.Σ. έκανε λεπτομερή αναφορά στη λειτουργία όλων των τμημάτων του σωματείου αναφερόμενος στις επιτυχίες που είχαν τα τμήματα στις δραστηριότητες τους αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το Δ.Σ. για την ομαλή λειτουργία τους.

Ακολούθως παρουσιάστηκε προς τα μέλη η οικονομική κατάσταση του σωματείου για τη περίοδο 2011-2012 και ακολούθησε συζήτηση για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του σωματείου, υποβλήθηκαν αρκετές εισηγήσεις και υπήρξε η δέσμευση να γίνει επεξεργασία τους και να προωθηθούν έτσι που το σωματείο να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Στο τέλος έγινε η εκλογή του νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο θα συμμετέχουν τα πιο κάτω άτομα και θα καταρτισθούν σε σώμα στην πρώτη συνεδρία τους:

 1. Αμβρόσιος Μίλλερ
 2. Αμβρόσιος Προδρόμου
 3. Άννα Δημητριάδου
 4. Αντρέας Αμβροσίου
 5. Αντρέας Προδρόμου
 6. Βασίλης Χαπέσιης
 7. Γεωργία Πιττάκα
 8. Μαίρη Χρίστου
 9. Σωτήρης Κουρτής
 10. Νίκος Κιουπτσής
 11. Νίκος Χαπέσιης
 12. Πανίκος Μούσκου
 13. Πανίκος Χαπέσιης
 14. Παντελής Καράντωνας
 15. Χριστάκης Ναθαναήλ