Επιτέλους νίκη για τη γυναικεία

Μετά από 6 αγωνιστικές ήρθε επιτέλους η πρώτη νίκη για τη γυναικεία ομάδα. Στη Πόλη Χρυσοχούς με αντίπαλο τη τοπική ομάδα Αφροδίτη και μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, υπήρχε δυνατή βροχή, η ομάδα μας  έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παρόλο που ατύχησε να χάνει με 1-0 από τα πρώτα λεπτά σε μια στιγμιαία αδράνεια της αμυντικής μας γραμμής ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό σε όλο το ενενηντάλεπτο. Κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς και πέτυχε ακόμη δύο γκολ πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σημειώσει ακόμα τρία γκολ και να πάρει έτσι μία μεγάλη νίκη με 5-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Τίνα (3), Λουϊζα και Γεωργία Πιττάκα

Στον αγώνα αυτό οι παίκτριες μας παίζοντας με ομαδικό πνεύμα και ακολουθώντας   τις οδηγίες του προπονητή κατάφεραν να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό, να εξουδετερώσουν τα ατού του αντιπάλου και να δείξουν στο γήπεδο ότι πράγματι διαθέτουν το ταλέντο αλλά και την εμπειρία ώστε να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από αυτή που είναι τώρα. Ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια σε τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Φωτογραφίες αγώνα