Εξαιρετική επιτυχία της 6ης Ετήσιας Χοροεσπερίδας

28/11/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στη Σκαρίνου, η ΣΤ“ Ετήσια Χοροεσπερίδα του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου “Χρυσομηλιά“ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Τη χοροεσπερίδα τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Βουλευτής Κερύνειας κ. Μάριος Μαυρίδης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Κερύνειας κ. Πάμπου Παπαγεωργίου, οι κοινοτάρχες Αγίου Αμβροσίου και Χάρτζιας, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας, ο γραμματέας της Σχολικής Εφορείας Καραβά, ο πρόεδροςτου σωματείου Ελεύθερος Αγιος Αμβρόσιος, ο πρόεδρος του σωματείου Δικέφαλος Χάρτζιας και πολλοί φίλοι και εκτιμητές του έργου του Ομίλου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Ανδρέας Προδρόμου ενώ σύντομο χαιρετισμό απυύθηνε ο κοινοτάρχης Αγίου Αμβροσίου κ. Σάββας Ξιούρης.

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας παρουσιάσθηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Παρουσιάστηκε το χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου σε πλήρες πρόγραμμα κυπριακών χορών, ο λαικός καλλιτέχνης Ανδρέας Μίλλερ παρουσίασε πρόγραμμα με πιθκιάβλι ενώ ο Νίκος Χαπέσιης ανέγνωσε λογοτεχνικό απόσπασμα.

Στα πλαίσια της χοροεσπερίδας τιμήθηκαν οι ακόλουθοι :

Για τη προσφορά τους στο σωματείο
·       HεταιρείαA.A. JewelleryLtd
·       το Κτήμα Γεωργιάδη
·       ο Ναυτικός Ομιλος Κερύνειας
·       ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Ναθαναήλ
·       και οι χορευτές του συγκροτήματος του σωματείου Ιωάννα Σταύρου και Στέλιος Στυλιανού.

Το καθιερωθέν Βραβείο Ηθους “Αντώνη Πεντάρη“ απονεμήθηκε στους αθλητές του σωματείου Γιώτα Οικονομοπούλου και Κωνσταντίν Βίζα.

Τιμήθηκαν επίσης τα μέλη του Ομίλου Τάσος Χαπέσιης για τις κορυφαίες επιδόσεις του στον αθλητισμό (σκοποβολή) και ο Γιώργος Σοφοκλέους για τη πολύτιμη προσφορά του στη πολιτιστική παράδοση του τόπου μας

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν, στους χορηγούς και δωροθέτες καθώς και σε όσους συνέβαλαν στη επιτυχία της χοροεσπερίδας.