Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η 8η Ετήσια Χοροεσπερίδα του σωματείου μας

19/12/2016                     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016, στη Κοφίνου, η 8η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου “Χρυσομηλιά“ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Τη χοροεσπερίδα τίμησαν με τη παρουσία τους, η βουλευτής Κερύνειας κα Ελένη Μαύρου, ο τέως Βουλευτής Κερύνειας κ. Σοφοκλής Φυττής, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, οι κοινοτάρχες Αγίου Αμβροσίου και Χάρτζιας, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας, η πρόεδρος του Κ.Ν.Προμηθέας Αγίου Αμβροσίου, εκπρόσωπος του σωματείου Ελεύθερος Άγιος Αμβρόσιος και πολλοί φίλοι και εκτιμητές του έργου του Ομίλου. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Νίκος Χαπέσιης. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο κοινοτάρχης Αγίου Αμβροσίου κ. Σάββας Ξιούρης και ο πρόεδρος του ΚΟΑ υπό τη αιγίδα του οποίου ήταν η χοροεσπερίδα.

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας παρουσιάσθηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου. Συμμετείχε επίσης ο λαϊκός καλλιτέχνης Ανδρέας Μίλλερ ενώ αναγνώσθηκαν στίχοι του αείμνηστου μεγάλου λαϊκού ποιητή του Αγίου Αμβροσίου, Βασίλη Χαπέσιη στον οποίο ήταν αφιερωμένη η χοροεσπερίδα με τη ευκαιρία των 100 χρόνων από τη γέννηση του.

Στα πλαίσια της χοροεσπερίδας τιμήθηκαν οι ακόλουθοι :

Για τη προσφορά τους στον Ομιλο : Ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης ο τέως βουλευτής Κερύνειας Σοφοκλής Φυττής, ο αθλητικογράφος Σάββας Κοσιάρης, η κ. Βαρβάρα Καραγιώργη και o κ. Κυριάκος Αντωνίου

Για τη προσφορά τους στη πολιτιστική παράδοση του τόπου ο αείμνηστος λαϊκός ποιητής Βασίλης Χαπέσιης και ο άρχοντας – πρωτοψάλτης Γιώργος Σπανός.

Το καθιερωθέν Βραβείο Ηθους “Αντώνη Πεντάρη“ απονεμήθηκε στους αθλητές του σωματείου Χριστίνα Αχεριώτη και Νίκο Ελευθεριάδη.

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Κέντρο Νεότητας Προμηθέας Αγίου Αμβροσίου με τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων δράσης και προσφοράς του.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν, στους χορηγούς και δωροθέτες καθώς και σε όσους συνέβαλαν στη επιτυχία της χοροεσπερίδας.

Εκ του Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ