Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη επί του Πωμού με 1-0

Δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 επί του Πωμού, αλλά σημαντική από πολλές πλευρές πέτυχε τη Κυριακή η ανδρική μας ομάδα. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε στο 75΄ ο Νταβίντ.

Η σημαντικότητα της νίκης εστιάζεται κατά πρώτο λόγο στο γεγονός ότι επανήλθε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και κατά δεύτερο στο ότι σταθεροποιήθηκε η ομάδα στην  ….5η θέση της βαθμολογίας της Α΄ κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ.

Στα θετικά και αυτής της αγωνιστικής η ωραία εμφάνιση, οι περίτεχνες ενέργειες και οι υπέροχοι συνδυασμοί όλων των ποδοσφαιριστών μας. Παίζοντας απέναντι σε ένα αντίπαλο που πρόσεξε ιδιαίτερα την άμυνα του αφού γνώριζε ότι δεν είχε άλλη επιλογή η ομάδα μας κυνήγησε θέαμα και ουσία. Πέτυχε και στα δύο και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και στους εναπομείναντες τρεις αγώνες του φετινού πρωταθλήματος και να είναι έτοιμη για το κύπελλο το οποίο θα αρχίσει αμέσως μετά και είναι ο διακαής πόθος του Δ.Σ., του κόσμου αλλά ιδιαίτερα των παικτών μας οι οποίοι γνωρίζουν ότι αδικούνται κατάφορα από τη βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα.    

Στην επόμενη αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Μιλτιάδη Τάλας.