Διοργάνωση Έκθεσης Εικαστικής Τέχνης από το Κ. Σ. Αγίου Αμβροσίου

koin sima

 

 

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ανακοινώνεται επίσημα ότι για προβολή της εικαστικής τέχνης των συγχωριανών μας τόσο των ερασιτεχνών όσο και των επαγγελματικά ασχολουμένων με τη ζωγραφική και άλλων συναφών τεχνών θεμάτων έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εικαστική έκθεση στο οίκημα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Αμβροσίου και την ενεργό συμμετοχή όλων των οργανωμένων συνόλων και άλλων συγχωριανών θα τελεστούν από τον έντιμο Υπουργό Παιδείας στις 6 Δεκεμβρίου 2017.

 

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί συγχωριανοί για να προβαλουν τις δημιουργίες τους. Παρακαλούνται όλοι οι Αγιαμβροσίτες που ασχολούνται με το θέμα να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή και τον αριθμό των έργων που θα διέθεταν για την έκθεση. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εκδήλωση που αναμένεται να προβάλει επαρκώς τον Άγιο Αμβρόσιο και τον κόσμο του.

 

Δηλώσεις στους πιο κάτω:

 

Σάββα Ξιούρη 99345183

Ανδρέα Προδρόμου 99446897 

Κούλλη Χατζηφιλίππου 99614215

Λουκία Καλαθά 99164102

Στέλλα Χατζηκυριάκου 99724113

Γιώτα Κούτουλα 99876999 

Αμβρόσιο Μίλλερ 99323190

 

Σύντομα θα συσταθεί ομάδα για το συντονισμό των ενεργειών και την ταξιθέτηση των πινάκων στη αίθουσα. Όσοι έχουν εμπειρία σε τέτοια θέματα καλούνται να το δηλώσουν επίσης στους πιο πάνω.

 

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε.

 

Εκ του Κ.Σ. Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας