Διεξήχθη με επιτυχία η Ετήσια Πολιτιστική Εκδήλωση

Πάφος 10-12-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διεξήχθη με επιτυχία τη Παρασκευή 06-12-2013, στο Πάρκο ‘Ελιούθκια’ στην Αναρίτα η Ετήσια Πολιτιστική Εκδήλωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου ‘ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ’ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Π κ. Πανίκος Παφίτης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Μανδριών κ. Νεόφυτος Χρίστου και πολλοί φίλοι και εκτιμητές του έργου του σωματείου μας. Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε ο πρόεδρος του σωματείου Ανδρέας Προδρόμου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε και ο Δήμαρχος Κερύνειας Γλαύκος Καριόλου τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Παρουσιάσθηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος του Πάρκου ‘Ελιούθκια’ με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς και του χορευτικού συγκροτήματος του σωματείου μας με ελληνικούς λαικούς και παραδοσιακούς χορούς. Τα δύο συγκροτήματα πλαισίωνε ζωντανή μουσική.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση τιμήθηκαν οι: Πανίκος Χαπέσιης για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στη πολιτιστική παράδοση του τόπου μας και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Διονύσης Δελιμπαλτίδης με το Βραβείο Ηθους ‘Αντώνης Πεντάρης’.

Ευχαριστούμε θερμά όλους, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους χορηγούς και δωροθέτες οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Εκ του

Δ.Σ. Α.Π.Ο.  ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ