Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία

Τη δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες στην νέα χρονιά έφερε η αντρική ομάδα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα των Χολετριών τη Κυριακή 15/1/2012.  Ο αγώνας ο οποίος  διεξήχθη στο γήπεδο της κοινότητας των Χολετριών, το οποίο είναι χωμάτινο και δεν είναι και το καταλληλότερο για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, και κάτω από συνεχή βροχή γεγονός που καθιστούσε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών ιδιαίτερα δύσκολες, ειδικότερα στους δικούς μας οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Από την αρχή του αγώνα οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να τα έχουν χαμένα και η αντίπαλος ομάδα το εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο αφού στο 12΄ προηγείτο ήδη με 2-0 μετά από σοβαρά λάθη στην αμυντική λειτουργία της δικής μας ομάδας. Μετά το πρώτο σοκ των δύο εις βάρος μας γκολ οι ποδοσφαιριστές μας αντέδρασαν και σιγά-σιγά άρχισαν να πιέζουν τους αντιπάλους και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Σε μία από αυτές στο 22΄  ήρθε και το γκολ με τον Άλεξ Τομπουλίδη με πλάσα μέσα από τη περιοχή. Με το 2-1 έκλεισε το ημίχρονο. Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και πέτυχε το 2-2 με τον Άλεξ και πάλι στο 52΄ με πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος. Στο 60΄  ήρθε και το 3ο εις βάρος μας γκολ αλλά οι ποδοσφαιριστές μας αποφασισμένοι να μην χάσουν πίεσαν και πέτυχαν την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα με τον Ντε Σόουζα. Οι προσπάθειες του συνεχίστηκαν μέχρι τέλους αλλά δυστυχώς δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη με αποτέλεσμα το ισόπαλο 3-3 να παραμείνει μέχρι τέλους του αγώνα.

Σίγουρα οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα δεν ήταν και οι καλύτερες αλλά είναι γενικά παραδεκτό ότι οι ποδοσφαιριστές μας υστέρησαν από προηγούμενες εμφανίσεις αλλά και από τις πραγματικές τους δυνατότητες.

 Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να αφήσουν πίσω αυτόν τον αγώνα και να επικεντρωθούν στους επόμενους ώστε η ομάδα να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά και να είναι σε εγρήγορση ενόψει και των υποχρεώσεων μας στο κύπελλο