Βράβευση Ανδρέα Σώσειλου

16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βράβευση Ανδρέα Σώσειλου

Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Κοφίνου , στα πλαίσια εκδήλωσης κοπής της Βασιλόπιτας , το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας τίμησε τον τέως Δήμαρχο Λευκάρων κ. Ανδρέα Σώσειλο για τη πολύτιμη προσφορά του στον Ομιλο.

 

Στη τελετή παρευρέθηκαν μέλη του Κ.Σ. Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και του Δ.Σ. του Ομίλου , καθώς επίσης και αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενοι από τους εφόρους και τους προπονητές τους.

Η απόφαση του Δ.Σ. ήταν η ελάχιστη έκφραση τιμής προς τον κ. Ανδρέα Σώσειλο για τη στήριξη του στον Ομιλο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Λευκάρων. Σχετικά σημειώνεται ότι χάριν και στις ενέργειες και τη στάση του κ. Σώσειλου η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα ως έδρα της το Δημοτικό Στάδιο Λευκάρων.

Εξάλλου σημαντική ήταν η συμβολή του κ. Σώσειλου για τη υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λευκάρων και του Κ.Σ. Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας για συνεργασία στον κοινωνικό , πολιτιστικό και αθλητικό τομείς συμβάλλοντας στη περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων , των δύο κοινοτήτων , οι οποίες χρονολογούνται.

Εκφράζουμε ακόμα μια φορά τις ευχαριστίες μας στον κ. Σώσειλο και ευχόμαστε στον ίδιο και τη οικογένεια του κάθε καλό .