Ανακοίνωση Σωματείου Χρυσομηλιά για τη κηδεία Μιχαλη Κυρατζή

02 Σεπτεμβρίου 2016


Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας καλεί τα μέλη και φίλους του καθώς και όλους τους συγχωριανούς να παρευρεθούν στη κηδεία του συγχωριανού μας , Καταδρομέα της 33ης Μοίρας Καταδρομών , Χριστάκη Μιχαήλ Κυρατζή που έπεσε ηρωικά μαχόμενος ενάντια στη τουρκική εισβολή του 1974 στον Αγιο Γεώργιο Κερύνειας.

Η κηδεία θα γίνει αύριο, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. , από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα, Της εξοδίου ακολουθίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος . Επικήδειο λόγο εκ μέρους της Πολιτείας θα εκφωνήσει ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου. Η ταφή θα γίνει στο στρατιωτικό κοιμητήριο στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά τιμώντας τη ηρωική θυσία του αείμνηστου Χρήστου Κυρατζιή , αποφάσισε εις μνήμη του να διαθεσει το ποσό των 1,000 Ευρώ , εκ των οποίων 500 ευρώ θα διατεθούν σε 5 άπορους συγχωριανούς μας μαθητές και τα υπόλοιπα 500 Ευρώ θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό που δημιουργείται από τον Ομιλο για ανέγερση Μνημείου Πεσόντων και Αγνοουμένων Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας. Παράλληλα το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά αποφάσισε όπως ανάλογο ποσό και κατ`ανάλογο τρόπο διατεθεί και εις μνήμη του Ηρωα της κοινότητας , Γεώργιου Μιχαήλ Δράκου.

                                                                 ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας