Ανακοίνωση Ανόδου

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος ΄Χρυσομηλιά’ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας με χαρά σας πληροφορεί για την άνοδο της ποδοσφαιρικής του ομάδας από την Β΄ στην Α΄ Κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΠΟΑΣΠ Πάφου, αφού έχει καταφέρει να τερματίσει στην προνομιούχο 3η θέση.

Με αυτή την ευκαιρία το ΔΣ του ΑΠΟ ‘Χρυσομηλιά’ επιθυμεί να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αξιόλογη δουλειά που έχουν επιτελέσει κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2010-2011. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έχουν βοηθήσει οικονομικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην προσπάθεια μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου για την παραχώρηση του γηπέδου στη συνοικία Μουττάλου όπου και εδρεύει η ομάδα.

Η επιτυχία της ομάδας μας έχει ιδιαίτερη σημασία αφού αυτή επιτυγχάνεται μόλις στη πρώτη χρονιά της ίδρυσης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου μας. Ένα Σωματείο που δημιουργήθηκε με μοναδικό γνώμονα , την συντήρηση της μνήμης του κατεχόμενου χωριού μας, του Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας και τον ακατάπαυστο αγώνα για επιστροφή στη πατρώα Γη μας . Έχοντας υπόψη το σκοπό της ίδρυσης του Σωματείου θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους συγχωριανούς, τους Κερυνειώτες αλλά και όποιο άλλο άτομο μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας και να στηρίξει την προσπάθεια μας.

Mε τη ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην ΚΥΠΡΟ μας  

Εκ του ΔΣ ΑΠΟ ‘Χρυσομηλιά’ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας