Ήττα… σοκ και αποκλεισμός από το κύπελλο

Οδυνηρή ήττα δέχτηκε η ανδρική ποδοσφαιρική μας ομάδα χάνοντας με 5-4 από τη ομάδα του St George, τη πρωταθλήτρια Β΄ Κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ.

Η αντίπαλοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν από τα πρώτα λεπτά με 1-0 αφού μας έπιασαν στον ύπνο. Η ομάδα μας αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, να κάνει το 3-1 στις αρχές του 2ου σαρανταπενταλέπτου και χάνοντας ευκαιρίες και ένα πέναλτυ για μεγαλύτερο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας θεώρησαν ότι τέλειωσε ο αγώνας, υποτίμησαν τον αντίπαλο με συνεπακόλουθο το αποτέλεσμα στο 88΄ να είναι 4-3 υπέρ των αντιπάλων. Η ισοφάριση στο σκορ ήρθε από το σημείο του πέναλτυ και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Το τελικό 5-4 διαμορφώθηκε δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα σε σημείο που δεν υπήρχε ο χρόνος αλλά ούτε και οι δυνάμεις για αντίδραση.

Το Δ.Σ. του σωματείου προτίθεται να καταχωρήσει ένσταση για τον αγώνα αφού υπάρχει υπόνοια ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδας αγωνίστηκαν αντικανονικά