Ήττα από ΜΙλτιάδη για την ανδρική ομάδα

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ 1-3

Την πρώτη ήττα γνώρισε η Ομάδα μας στο Πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ μετά από δύο συνεχείς νίκες. Παίζοντας στην έδρα μας, στο Γήπεδο Μουττάλου, υστερήσαμε από τις προηγούμενες εμφανίσεις, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετικό αφού στο σύνολο του παιχνιδιού η ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ήταν καλύτερη σαν ομάδα από την αντίπαλο, αλλά η αναποτελεσματικότητα μας στέρησε την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά δυνατά και ελέγξαμε την ροή του αγώνα, αλλά ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΛΑΣ σε μια αντεπίθεση κατάφερε να σκοράρει στο 13’. Το γκολ αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι βρήκαν 4 καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς να το πετύχουν, έτσι το ημίχρονο τελείωσε με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος στον αγώνα του νεαρού Θέμου έδωσε άλλη δυναμική στην επίθεση μας και το γκολ. Δυστυχώς όμως μια εντελώς λανθασμένη απόφαση της Βοηθού η οποία δεν καταλόγισε κανονικότατο γκολ επηρέασε τους ποδοσφαιριστές μας. Στη συγκεκριμένη φάση η μπάλα πέρασε τουλάχιστον μισό μέτρο την γραμμή του τέρματος. Παρόλα αυτά στο 58’ ο Αλέξανδρος Τσοποτζίδης με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η Ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και φαινόταν ότι θα ήταν αυτή που θα πετύχαινε το γκολ. Δυστυχώς μια άτυχη στιγμή έφερε τον δίκαιο καταλογισμό του πέναλτι με το οποίο ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ πέτυχε το 1-2 στο 75’. Η Ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά σε μια αντεπίθεση έγινε το τελικό 1-3 στο 85’.

Η Ομάδα μας πλήρωσε τα αμυντικά λάθη αλλά και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίζονται κάθε εβδομάδα χωρίς προπονήσεις αφού τα Σωματεία του ΠΡΟΜΗΘΕΑ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ προσπαθούν να κτυπήσουν αγωνιστικά και οικονομικά το Σωματείο μας, αποκλείοντας το από τις προπονήσεις στο Γήπεδο του Μουττάλου.

Συγχαρητήρια στην Ομάδα του ΜΙΛΤΙΑΔΗ και τους φίλους στο Σωματείο αυτό και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι την Κυριακή 28-10-2012 με την Α.Ε. Γεροσκήπου στις, 15.30, στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.