Έμεινε στην ισοπαλία με την Έμπα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι με την Κίνηση Έμπας για το πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ. Στον πρώτο αγώνα του Β΄ γύρου η ομάδα μας παίζοντας κάτω από τις δυνατότητες της δεν κατάφερε να κερδίσει τη ομάδα της Έμπας, κινδυνεύοντας μάλιστα να χάσει και τον αγώνα αφού κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 70΄ του αγώνα.

Με τη παρουσία της γυναικείας ομάδας στη κερκίδα του γηπέδου οι ποδοσφαιριστές μας φαίνεται ότι υποτίμησαν τον αντίπαλο τον οποίο κέρδισαν στον Α΄ γύρο με 4-1 και μάλιστα εκτός έδρας και τώρα μετρούμε τις απώλειες των δύο βαθμών και την απώλεια της 4ης θέσης.

Στον αγώνα η ομάδα μπήκε δυνατά δημιούργησε 3-4 καλές προϋποθέσεις για γκολ αλλά ως εκεί. Η αντίπαλος ομάδα αρκέστηκε στο να περιορίσει τους δικού μας ποδοσφαιριστές πράγμα που κατάφερε και σε μια ξαφνική αντεπίθεση της έπιασε στον ύπνο την ομάδα μας και σημείωσε γκολ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Στο β΄ ημίχρονο μετά τις εσωτερικές αλλαγές που επιχείρησε ο προπονητής μας υπήρξαν κάποια σημεία βελτίωσης και δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες για το γκολ το οποίο ήλθε στο 70΄ από απευθείας κτύπημα φάουλ του Αλέξανδρου Τσοποτζίδη. Η επίτευξη όμως του γκολ αφύπνισε την αντίπαλη ομάδα η οποία με τη σειρά της δημιούργησε και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, στη μία μάλιστα ο τερματοφύλακας μας Αντώνης Αντωνίου έκανε μία εξαιρετικά δύσκολη απόκρουση.

Παρά την απώλεια Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε για την εξαιρετική διαιτησία του Ονούφριου Ζαχαρία αλλά και των δύο βοηθών του Σάββα Πέτρου και Αναστάσιου Παναγιώτου.    

Επόμενος αντίπαλος η ομάδα των Χολετριών στο δικό τους γήπεδο