Έγινε με επιτυχία η 5η ετήσια χοροεσπρίδα του σωματείου.

11/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 , στη Σκαρίνου , η Ε` Ετήσια Χοροεσπερίδα του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου “Χρυσομηλιά“ Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Τη χοροεσπερίδα τίμησαν με τη παρουσία τους , οι Βουλευτές Κερύνειας κ. Πάμπος Παπαγεωργίου, Μάριος Μαυρίδης και Σοφοκλής Φυττής , οι κοινοτάρχες Αγίου Αμβροσίου , Καλογραίας και Χάρτζιας , ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας,η πρόεδρος του Κ.Ν. Προμηθέας Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας , ο γραμματέας του σωματείου Ελεύθερος Αγιος Αμβρόσιος , και πολλοί φίλοι και εκτιμητές του έργου του Ομίλου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Ανδρέας Προδρόμου και σύντομο χαιρετισμό απυύθηνε ο κοινοτάρχης Αγίου Αμβροσίου κ.Σάββας Ξιούρης.

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας παρουσιάσθηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους . Παρουσιάστηκε το χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου σε πρόγραμμα λαικών χορών , ο λαικός καλλιτέχνης Ανδρέας Μίλλερ με πιθκιάβλι και φυσαρμόνικα ενώ ο Μιχάλης Χαπέσιης απήγγειλε ποίημα του πατέρα του ,αείμνηστου λαικού ποιητή Βασίλη Χαπέσιη.

Στα πλαίσια της χοροεσπερίδας τιμήθηκαν οι ακόλουθοι :

Για τη προσφορά τους στο σωματείο : H κ. Αννα Δημητριάδου και oκ. Αντώνης Αντωνίου, βετεράνοι αθλητές του σωματείου.

Το καθιερωθέν από πέρυσι Βραβείο Ηθους “Αντώνη Πεντάρη“ απονεμήθηκε στη ποδοσφαιρίστρια του σωματείου Ελένη Κκαιλή.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν, στους χορηγούς και δωροθέτες καθώς και σε όσους συνέβαλαν στη επιτυχία της χοροεσπερίδας.

Εκ του Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ