Άφησαν ελπίδες οι εφεδρείες

Στον αγώνα με το ΠΑΟΚ Κισσόνεργας για το πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ η τεχνική ηγεσία θέλοντας να ξεκουράσει τους βασικούς ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, αφού μέσα στον μήνα Μάρτιο η ομάδα έχει βεβαρυμένο πρόγραμμα με δυνατούς αντιπάλους αλλά και αγώνες κυπέλλου, έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες να αγωνιστούν απέναντι σε ένα όχι και τόσο δυνατό αντίπαλο και να αποδείξουν την  ετοιμότητα τους να ενταχθούν στο βασικό κορμό της ομάδας.

Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οκτώ από τους έντεκα, συν οι τρεις που αγωνίστηκαν σαν αλλαγή ήταν κάτω των 17 ετών, δεν <κόμπλαραν> απέναντι στους αντιπάλους και αγωνίστηκαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα.

Το τελικό 5-4 εις βάρος μας ήλθε φυσιολογικά, αν και από την απόδοση των δύο ομάδων η ισοπαλία ίσως να ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα. Η εμφάνιση όμως των ποδοσφαιριστών μας, που να τονίσουμε ότι για τους περισσότερους ήταν η πρώτη με την Α΄ ομάδα αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Οι συνδυασμοί που έκαναν κατά τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου και ιδιαίτερα οι ενέργειες τους στα δύο τελευταία γκολ απέσπασαν το χειροκρότημα των φιλάθλων και ιδιαίτερα των βασικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα από την κερκίδα του σταδίου της Κισσόνεργας. Με την όλη παρουσία τους έπεισαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέση βασικού στην ομάδα.

Επόμενος αντίπαλος τη ομάδας μας ο Δημητράκης Αργάκας ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα μάθουμε και τον αντίπαλο μας για τους 8 του κυπέλλου